SPECIALE BRILLEN

meer comfort en gemak

Man leest krant met licht-therapiebril

Lichttherapie bril

Heb je last van een winterdip? De lichttherapiebril bezorgt je meer energie waardoor je de dag makkelijker doorkomt. Deze bril is ook geschikt bij het herstellen van een jetlag of voor mensen die in onregelmatige shiften werken. Hij helpt je dag-en-nachtritme te herstellen.

zwembril op witte achtergrond

Zwembril op sterkte

Een zwembril op sterkte is beschikbaar met heldere of donkergrijze glazen. Standaard wordt hij geleverd met sferische glazen. Heb je cilinders nodig? Dan bestaan er zwembrillen op maat.

Overzetbril op witte achtergrond

Overzet-zonnebril en Clip-on zonnebril

Het voordeel van Invu overzetzonnebrillen? Je combineert bescherming tegen de zon met het scherpe zicht van je gebruikelijke bril. Deze zonnebrillen passen gemakkelijk over je gewone bril. Al onze overzetbrillen zijn gepolariseerd en blokkeren felle weerkaatsing op gladde oppervlakken zoals zand, water, sneeuw en asfalt. De overzetzonnebril komt niet in contact met je brilglazen, zodat je niet hoeft te vrezen voor krassen.

sportbril op witte achtergrond

Sportbril (Cebe, Nike)

Sportbrillen hebben we in meerdere modellen en verschillende kleuren. De glazen zijn verkrijgbaar in allerlei tinten, afhankelijk van het doel waarvoor ze gebruikt worden. Bescherming op de fiets kan bijvoorbeeld met heldere glazen. Wil je meer contrast als je fietst in het bos? Kies dan voor een gele of oranje tint. Paarse en oranje-roodtinten geven vaak meer contrast voor golfspelers. Een clip-in met correctieglazen is perfect mogelijk, of je kan ook sportglazen op sterkte bestellen.

skibril technologie

Skibril

Vertrek je op skireis met vrienden of familie? Dan voorzie je naast een stevige winterjas best ook een snowboardbril of skibril. Hiermee zijn je ogen optimaal beschermd tegen de felle zon en vriezende koude. Maar waarom is een skibril beter dan een zonnebril, wat is de beste skibril en welke opties zijn er voor brildragers? Je vindt de antwoorden in deze blog.

make-upbril op witte achtergrond

Make-up bril

De ideale bril om jezelf gemakkelijk te maquilleren. Hij wordt geleverd met glazen op sterkte van +1.00 tot +3.50 dioptrie.

Max detailbril op witte achtergronbd

Max-detail bril

De max-detail bril zorgt voor een loepeffect op korte afstand.