Scherper zicht dan ooit dankzij de DNEye-scanner

04/07/2022

De DNEye-scanner brengt jouw oogprofiel in kaart tijdens een precieze 3D-oogmeting. Kom langs bij Vivantia Scherpenheuvel voor je gratis oogtest en brilglazen op maat. >>

DNeye scan biometrische brillenglazen

Wist je dat … 98 % van de brildragers glazen heeft die niet volledig afgestemd zijn op hun ogen? Een probleem dat optiek Vivantia vastberaden aanpakt! Met de DNEye-scanner van Rodenstock zetten we meer dan ooit in op een haarscherp zicht en matchen we je brilglazen exact met je ogen. We vertellen je graag meer over dit sterk staaltje technologie!

DNEye scan biometrische brillenglazen Rodenstock

Wat is de DNEye-scan?

De DNEye-scanner is een innovatieve oogtest die jouw unieke oogprofiel in kaart brengt tijdens een uiterst precieze 3D-oogmeting. Hij verzamelt maar liefst 7.000 gegevenspunten van jouw ogen. Op basis van deze data creëren we een biometrisch oogmodel van elk oog. Hierin bepalen we onder andere de lengte, de pupilgrootte en de reactie op verschillende lichtomstandigheden. Stevige fundamenten om biometrische glazen op maat te produceren die 100 % beantwoorden aan jouw noden! We kunnen op deze manier zowel unifocale als multifocale brilglazen vervaardigen.

DNEye scan

De voordelen van biometrische brilglazen

Biometrische brilglazen brengen heel wat voordelen met zich mee. Maar liefst 92 % van de dragers heeft een scherper zicht, met meer heldere kleuren dan voorheen. Je neemt meer contrast waar en ziet beter in slechte lichtomstandigheden, bijvoorbeeld wanneer het schemert. Een pluspunt wanneer je last hebt van nachtmyopie! Ook het visueel comfort gaat er stevig op vooruit. Het gevolg? Biometrische brilglazen staan garant voor een minimale gewenningstijd.

• Het scherpst mogelijke zicht
• Grotere contrasten
• Beter zicht bij slechte lichtomstandigheden
• Snellere gewenning

DNEye scan

Gratis oogtest bij Vivantia

Wil je de meerwaarde van biometrische brilglazen met eigen ogen ervaren? Vivantia Scherpenheuvel is een officiële partner van de DNEye-scanner en engageert zich graag om je kijkcomfort te verhogen. Zelfs de kleinste oogafwijking ontsnapt niet aan onze aandacht! Spring gerust binnen in onze optiekzaak in Scherpenheuvel voor een gratis oogtest.

Uw multifocale brillenglazen worden precies volgens uw persoonlijke oogprofiel gemaakt. We meten duizenden
datapunten van elk oog individueel om uw eigen biometrisch oogmodel te genereren. Deze gegevens worden
onmiddellijk gebruikt bij de productie van uw bril.