Overzetzonnebrillen - goedkoop en gemakkelijk

09/08/2022

Wie een bril draagt, weet dat hier een prijskaartje aan verbonden is. Maar op zonovergoten dagen kan het licht erg fel zijn en wil je je ogen beschermen. Dan is een zonnebril op sterkte een slimme oplossing. Het nadeel? Ook dit vraagt om een investering. Daarom biedt een Invu Easyfit overzetzonnebril een goed(koop) alternatief. Wij gidsen je graag richting het juiste model!

Wat is een overzetzonnebril?

Een overzetzonnebril of clip-on zonnebril schuif je simpelweg over jouw dagdagelijkse bril, waarbij je je huidige correctie behoudt. Aangezien hij perfect aansluit op je montuur, geniet je van exact hetzelfde draagcomfort. De onderliggende bril wordt quasi onzichtbaar. Een belangrijk voordeel als je brilglazen draagt met specifieke eigenschappen!

Overzetzonnebril met maximaal kijkcomfort

Een overzetzonnebril is significant goedkoper dan een zonnebril op sterkte. Je spaart dus flink wat budget uit, terwijl je ogen toch maximaal beschermd zijn tegen het intense zonlicht. Van autorijden, over fietsen, tot luieren op het strand: een overzetzonnebril komt altijd van pas. Extra pluspunt? De glazen van een clip-on zonnebril zijn gepolariseerd. Dat betekent dat ze sterke weerkaatsingen van het zonlicht – bijvoorbeeld op zand, water, sneeuw of asfalt – neutraliseren. Veel minder hinderlijk voor je ogen!

Nog straffer - de overzetzonnebrillen van Invu Easyfit komen ook met gele nachtglazen. Dit verhoogt het contrast en maakt het rijden in de schemering en in het donker makkelijker.