Outlet brillen all-in

11/07/2021

Vanaf nu kan je bij Vivantia terecht voor een ruime selectie outlet brillen met een betaalbaar prijsetiket. Deze goedkope brillen voldoen aan alle basisregels, waardoor je blindelings op je montuur en brilglazen kan vertrouwen.

Ideaal voor wie graag van model wisselt, of een reserve-exemplaar in huis wil halen.

Goedkope bril kopen

Ben je op zoek naar een goedkope bril? Of wil je een tweede bril kopen voor een zacht prijsje? Je hoeft er geen honderden euro’s tegenaan te gooien om te genieten van een scherp zicht. Vanaf nu kan je bij Vivantia terecht voor een ruime selectie outlet brillen met een betaalbaar prijsetiket. Deze goedkope brillen voldoen aan alle basisregels, waardoor je blindelings op je montuur en brilglazen kan vertrouwen. Ideaal voor wie graag van model wisselt, of een reserve-exemplaar in huis wil halen.

Kwalitatieve outlet brillen bij Vivantia

De permanente stockverkoop loopt in alle Vivantia-optiekzaken (Leuven, Tienen en Scherpenheuvel). Onze stijlvolle outlet brillen hebben een montuur van minstens twee jaar oud, maar dat doet niets af aan de kwaliteit. We matchen je met een mooi model en werken af met verdunde, ontspiegelde glazen. Zo heb jij een goedkope bril op sterkte, waar je jarenlang plezier van hebt.

Voor amper € 99 schaf je al een unifocale bril aan. Nood aan een multifocale bril? Daarvoor rekenen we maar € 249 aan.

Spring zeker binnen in onze winkel, want het aanbod outlet brillen verandert voortdurend!