Iris foto event

18/01/2023

Kom je op vrijdag 10 februari naar onze winkel in Scherpenheuvel om je oogmeting te reserveren, dan krijg je een speciaal 'optisch cadeau' in de vorm van een foto van jouw persoonlijke unieke iris meteen mee naar huis. 

E V E N E M E N T

IRIS FOTO event in Optiek Vivantia Scherpenheuvel

Jouw ogen zijn net zo uniek als jezelf. Om ervoor te zorgen dat jouw brillenglazen precies op jouw ogen zijn afgestemd, behandelen wij ze bij Optiek Vivantia individueel, met de grootste biometrische precisie. Als je vertrouwde opticien, zijn wij dan ook de expert in biometrische brillenglazen, gemaakt volgens uw exacte oogmodel.

Wil je samen met ons het scherpst mogelijk zicht ontdekken? Kom langs in onze winkel & boek je oogmeting. Zo krijg je van ons meteen een mooie foto van jouw iris mee naar huis. Because every eye is different. 

Op vrijdag 10 februari staan wij voor je klaar

Jouw zicht is van groot belang voor ons.

Kom je op vrijdag 10 vebruari naar onze winkel in Scherpenheuvel om je oogmeting te reserveren, dan krijg je een speciaal 'optisch cadeau' in de vorm van een foto van jouw persoonlijke unieke iris meteen mee naar huis. 

Win grootse prijzen!

Indien je op vrijdag 10 februari een oogmeting met de DNEye scanner boekt, maak je hiernaast ook kans om de aankoop van je Rodenstock B.I.G. EXACT glazen terug te winnen! Zo kunnen je glazen met een waarde tot wel 1.250€ helemaal worden terugbetaald. En dat bovenop de mooie souvenir die je intussen al mee naar huis hebt genomen. 

Jij bent er toch ook bij!?

Om zeker te zijn van je plaats kan je ons telefonisch contacteren voor een afspraak:

Tel: 013 67 57 18

Je mag op vrijdag 10 februari doorlopend langskomen in onze winkel in Scherpenheuvel:

Mannenberg 17
3270 Scherpenheuvel