Schenk een cadeaubon tijdens de feestdagen

06/12/2022

De gezelligste tijd van het jaar komt steeds dichterbij. Vrolijke kerstdeuntjes, honderden lichtjes en natuurlijk … een bonte verzameling geschenkjes onder de boom. Ben je op de uitkijk naar een origineel kerstcadeau? Een Vivantia-cadeaubon is gegarandeerd een schot in de roos! In onze optiekzaak is er voor elk wat wils. Jouw familielid of vriend(in) kiest in alle rust een presentje uit. Van een mooie bril, over een hippe zonnebril, tot passende lenzen. 

Cadeaubon voor een nieuwe bril  

Vanaf 50 jaar gaan de ogen bij velen achteruit. En net dat maakt een bril het ideale geschenk, want talloze mensen hebben een exemplaar nodig. Maar een bril kopen voor je mama, broer of tante? Dat is vaak onbegonnen werk.

Met onze feestelijke cadeaubon reiken wij een makkelijke oplossing aan.

Jij verrast met een toffe geschenkkaart, de ontvanger past naar hartenlust brilmonturen in onze optiekzaak en kiest het mooiste model uit. Ken je iemand die de aankoop van een nieuwe bril al maandenlang uitstelt? Met deze voucher geef je hem of haar het juiste duwtje in de rug. 

Opticien met een waaier aan mogelijkheden 

En daar stoppen de mogelijkheden van de Vivantia-cadeaubon niet. Zo kan je hem evengoed inruilen voor een leesbril, een computerbril, een lichttherapiebril of zelfs een brillenkoordje. Liever een trendy zonnebril? Of een skibril die naadloos op een gewone bril past? Geen probleem! Lenzendragers trakteer je dan weer op een nieuw paar lenzen of één van onze gespecialiseerde lenzenproducten.

Onze cadeaubon is op het hele Vivantia-aanbod van toepassing. Jouw secret Santa vindt ongetwijfeld iets dat in de smaak valt.  
cadeaubon optiek vivantia

Haal je cadeaubon in onze optiekzaak 

Interesse in een cadeaubon voor een bril, zonnebril of lenzen? Onze cadeaukaarten zijn verkrijgbaar in onze optiekwinkels in Leuven, Tienen en Scherpenheuvel. Of stuur een mailtje om jouw voucher aan te vragen. Jij kiest zelf het bedrag, vervolgens is de cadeaucheque tot één jaar na aankoop geldig. Onze opticiens begeleiden jouw geliefde graag in zijn of haar keuze met persoonlijk advies. Bovendien zorgen wij voor een professionele oogmeting en produceren we de brilglazen 100 % op maat: van unifocaal tot multifocaal. 

Wil je tijdens de feestdagen uitpakken met een Vivantia-cadeaubon? Spring zeker binnen in onze optiekzaak, wij maken er een mooi geschenkje van.