Back to School

01/09/2020

September - dé tijd van het jaar om aan de kinderen en de studenten tussen onze klanten te denken. Graag willen we een duwtje in de rug geven voor een schitterende start van het schooljaar. Dit jaar hebben we een drievoudige actie uitgewerkt.

Ravotbril aan 60€

Omdat spelen een basisrecht is. Een volledige bril op sterkte voor een vaste prijs van 60€. Ideaal als tweede bril voor ruige kids of als extra voor onvoorziene omstandigheden. Deze actie is interessant als je al een recente bril hebt en geen tijd om naar de oogarts te gaan. We maken een reservebril met je bestaande sterkte. Kom langs en ontdek ons aanbod van speciaal geselecteerde brillen. De mogelijke sterktes voor deze ravotbril zijn van +6.00 tot -6.00, met een cilinder van tot -3.00 dioptrie. Actie beschikbaar voor kinderen tot en met 16 jaar. 

-20% op een nieuwe bril

Het nieuwe schooljaar beginnen met een nieuwe bril op je neus! Bij ons vind je de nieuwste trends waar je mee kan showen bij je vrienden en vriendinnen. Bij aankoop van een volledige bril (montuur + glazen) krijg je nu 20% korting. Actie geldig voor schoolgaande kinderen en studenten tot de leeftijd van 25 jaar op vertoon van studentenkaart. 

-15% op contactlenzen

Ben je niet ouder dan 25 jaar en studeer je nog? Dan kan je genieten van -15% korting bovenop onze scherpe contactlens prijzen. Actie geldig ook op contactlensproducten. 

Actie is geldig van 1 t.e.m. 30 september 2020.

Actie onder voorwaarden, meer info in de winkel.