ACTIE MULTIFOCAAL 2021

Vivantia trakteert op kilnkende najaarskortingen!

Klinkende najaarskortingen op multifocale brilglazen

Wil je je eerste paar multifocale glazen aanschaffen, of zijn je huidige glazen dringend aan vervanging toe? Goed nieuws, want Vivantia lanceert een straffe najaarsactie op 15 november, die de investering flink wat voordeliger maakt.

najaarsactie multifocaal optiek vivantia

n a j a a r s a c t i e

Koop tussen 15 november en 15 december een paar multifocale brilglazen bij jouw Vivantia-optiekzaak en krijg de keuze tussen twee interessante opties:

1+1 => 2de paar gepersonaliseerde multifocale glazen gratis!

Koop een gepersonaliseerde multifocale bril en kies gratis een tweede paar glazen uit. Een extra paar gepersonaliseerde multifocale glazen, bureauglazen, zonnebrilglazen, leesglazen, glazen voor autorijedn … Alle mogelijkheden liggen op tafel, de keuze is aan jou!

Dit is een unieke aanbod - eerste keer in geschiedenis kunnen we een 2de paar multifocale brilglazen van identieke kwaliteit cadeau doen! We realizeren deze straffe korting in samenwerking met onze leveranciers: Rodenstock en Hoya. 

---------------------OF---------------------

-€150 korting op een multifocale bril 

Koop een multifocale bril en ontvang meteen een korting van -150€. Actie geldig bij aankoop van gepersonaliseerde multifocale glazen en een brilmontuur. 

Wat zijn multifocale glazen?

Vanaf de leeftijd van 40 jaar kampen mensen regelmatig met een dubbel probleem. Objecten in de verte ogen wazig, maar ook het lezen van kleine letters wordt steeds moeilijker. In dat geval vormen multifocale glazen, die zowel ver als nabij zien verbeteren, een passende oplossing. Zo heb je vanop alle afstanden een haarscherp zicht, zonder van bril te moeten wisselen.

Een multifocale bril afstellen is millimeterwerk, laat het over aan de specialisten! We werken samen met de kwaliteitsproducten van Rodenstock en Hoya. 
logo rodenstock

logo hoya

Vivantia is een professionele optiekzaak met vestigingen in Leuven, Tienen en Scherpenheuvel. Het aanbod is ruim, onze expertise is verregaand. Hippe brilmonturen, stijlvolle zonnebrillen, verschillende soorten contactlenzen … Dankzij onze precieze oogmeting matchen we je steeds met de juiste correctie. Onze missie? De beste zorg bieden voor jouw ogen. Dat doen we steeds met eerlijk advies en een hyperpersoonlijke aanpak.

Wil je onze najaarsactie verzilveren? Super! Maak een afspraak in jouw vertrouwde Vivantia-vestiging.

 • Alles verloopt volledig volgens de coronamaatregelen
 • Je krijgt voldoende tijd om veilig op afspraak te komen
 • Een afspraak kan je gemakkelijk online of telefonisch maken

* Actie geldig van 15 november tot 15 december 2021 bij aankoop van een paar gepersonaliseerde multifocale brillenglazen en een brilmontuur. Niet in te wisselen voor geld, niet onderling en met andere acties cumuleerbaar. Voorwaarden in de winkel.

Nadine slijpt brillenglazen in eigen atelier optiek vivantia

v i v a n t i a 

Waarvoor is Vivantia graag jouw opticien?

 • Een professionele oogmeting voor een nieuwe bril
 • Bril op sterkte, multifocale bril voor ver en dichtbij
 • Computerbril, leesbril of sportbril
 • Zonnebril op sterkte
 • Kinderbril met garantie
 • Herstellingen en aanpassingen van je (kapotte) bril
 • Uitstekende garantie voor je bril
 • Lenzen online bestellen of contactlenzen kopen in onze winkel
 • Lensaanpassingen bij je eerste keer lenzen
 • Regelmatige controle van je lenzen
 • Atelier ter plaatse met snelle service