GARANTIE

⎯⎯⎯⎯   V I V A N T I A   ⎯⎯⎯⎯

Wettelijke garantie

Op alle nieuw aangekochte monturen en brilglazen is er twee jaar wettelijke garantie op fabrieksfouten: lakloslating, loslating van een soldeerpunt, fouten in de ontspiegeling. Deze garantie geldt niet op eindereeks monturen en andere afgeprijsde producten.

Naast de wettelijke (fabrieks)garantie geven wij je twee jaar EXTRA garantie op je bril, wat er ook gebeurt. Dit is de Vivantia Glasheldere Brilgarantie.

Gewenningsgarantie

Bij ieder paar multifocale glazen krijg je gewenningsgarantie. Kan je aan je multifocale bril niet wennen? Kom dan na enkele weken al eens langs. Misschien volstaat het om de stand van je bril op je gezicht wat aan te passen. Als de klachten toch niet verdwijnen, nodigen we je uit voor een nieuwe test. Moeten we toch de glazen aanpassen, worden ze eenmalig omgeruild. Lukt het écht niet? Dan bieden we de mogelijkheid om je multifocale glazen om te ruilen voor twee paar unifocale glazen: een paar voor ver en een paar voor dichtbij. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de voorwaarden.

Vivantia Glasheldere Brilgarantie

Gratis verzekering

Bij aankoop van een nieuwe bril (montuur en/of glazen) geeft Optiek Vivantia je een inclusieve verzekering tegen (eigen) schade, verlies of diefstal.

 

Tot 1 jaar na aankoop:

  • 80% korting op de initiële prijs bij schade
  • 60% korting op de initiële prijs in geval van verlies of diefstal na voorlegging van een politieattest 

Tot 2 jaar na aankoop of bij een tweede vervanging:

  • 50% korting op de initiële prijs bij schade
  • 30% korting op de initiële prijs in geval van verlies of diefstal na voorlegging van een politieattest

Maximaal twee vervangingen zijn in deze procedure inbegrepen. Meer info in de winkel.