DE GROTE VOORJAARSACTIE 2023

 O p t i e k   v i v a n t i a 

actie -20 korting op brillen optiek vivantia leuven tienen scherpenheuvel

b r i l l e n

Vernieuw je look voor de Lente!

Het is weer tijd voor de grote voorjaarsactie van Optiek Vivantia:

van 20 maart tot 1 april krijg je 20% korting op alle brillen, brillenglazen en zonnebrillen in onze winkels in Leuven, Tienen en Scherpenheuvel.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bril, een mooie zonnebril of een goede deal voor je contactlenzen, wij hebben alles wat je nodig hebt. En onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw behoeften.

* Acties onder voorwaarden. 

late night opening op dinsdag 21 maart 2023 bij optiek vivantia

L A T E - N I G H T   O P E N I N G

Maar er is meer!

Op dinsdag 21 maart zijn we extra lang open tot 20:00 uur

Dit geeft je nog meer tijd om jouw perfecte bril of zonnebril te vinden. En als je op deze dag een bril koopt, krijg je er een gratis fles heerlijke cava (75cl) of een paar unifocale zonneglazen bij als cadeau. En het mooiste is nog wel dat je de zonneglazen ook aan iemand anders cadeau mag geven, zodat je jouw vreugde en genot kunt delen met een geliefde of familielid. Kom dus langs bij Optiek Vivantia en geniet van deze speciale dag vol verrassingen en kortingen!

contactlensvloeistof met korting

L E N Z E N V L O E I S T O F

Speciaal voor onze contactlensdragers

hebben we ook een verrassende aanbieding tijdens de voorjaarsactie. Ontvang nu maar liefst

20% korting op al onze contactlensvloeistoffen.

Of je nu op zoek bent naar een alles-in-één oplossing, of speciale lenzenvloeistof voor gevoelige ogen, wij hebben alles wat je nodig hebt. En natuurlijk helpen onze deskundige medewerkers je graag bij het vinden van de perfecte vloeistof voor jouw contactlenzen. Dit is dé kans om voordelig jouw voorraad lenzenvloeistof aan te vullen of om een nieuwe variant uit te proberen.

Cashback actie contactlenzen Alcon

cashback actie contactlenzen astigmatisme alcon

outlet brillen leuven tienen scherpenheuvel, goedkope bril

p e r m a n e n t e   a a n b i e d i n g 

Outlet brillen all-in

Bij Vivantia kan je terecht voor een ruime selectie outlet-brillen met een betaalbaar prijsetiket. Deze goedkope brillen voldoen aan alle basisregels, waardoor je blindelings op je montuur en brilglazen kan vertrouwen.

Ideaal voor wie graag van model wisselt, of een reserve-exemplaar in huis wil halen.

c o l l e c t i e

Benieuwd naar onze collectie?

Bij Vivantia willen we dat je een aantal jaar zorgeloos met je bril verder kan. Daarom kiezen we voor monturen van degelijke kwaliteit. Tegelijkertijd moet het niet overdreven duur worden, daarom valt de kostprijs van onze monturen tussen €100 en €300.