SPECIALE BRILLEN

meer comfort of gemak te bieden of gewoon om het leven aangenamer te maken.

Man leest krant met licht-therapiebril

Lichttherapie bril

Heb je last van een winterdip? De lichttherapiebril bezorgt je meer energie waardoor je de dag makkelijker doorkomt. Deze bril is ook geschikt bij het herstellen van een jetlag of voor mensen die in onregelmatige shiften werken. Hij kan helpen je dag-nachtritme te herstellen.

zwembril op witte achtergrond

Zwembril op sterkte

Een zwembril op sterkte is beschikbaar met heldere of donkergrijze glazen. Standaard wordt hij geleverd met sferische glazen. Heb je cilinders nodig, dan bestaan er maatwerk-zwembrillen

Overzetbril op witte achtergrond

Overzet-zonnebril en Clip-on zonnebril

Het voordeel van de Invu overzet-zonnebrillen is bescherming tegen de zon en scherp zicht met je gebruikelijke bril. Deze zonnebrillen passen gemakkelijk over je gewone bril. Al onze overzetbrillen zijn gepolariseerd en blokkeren felle weerkaatsing op gladde oppervlakken zoals zand, water, sneeuw en asfalt. De overzetzonnebril komt niet in contact met je brilglazen en is hierdoor veilig voor je bril.

sportbril op witte achtergrond

Sportbril (Cebe)

Sportbrillen hebben we in meerdere modellen en verschillende kleuren.  De glazen zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, afhankelijk van het doel waarvoor ze gebruikt worden. Bescherming op de fiets kan bijvoorbeeld met heldere glazen.

Wil je meer contrast als je fietst in het bos? Kies dan voor een gele of oranje tint. Paarse en oranje-roodtinten geven vaak meer contrast voor golfspelers. Een clip-in met correctieglazen kan, of je kan ook sportglazen op sterkte bestellen.

skier met blauwe lucht

Skibril

Nieuw in ons assortiment zijn Bollé-skimaskers. We kiezen voor modellen die over je optische bril passen. Het resultaat is scherp zicht zonder vertekeningen.

make-upbril op witte achtergrond

Make-up bril

De ideale bril om je gemakkelijk te maquilleren. Hij wordt geleverd met glazen op sterkte van +1.00 tot +3.50 dioptrie.

Max detailbril op witte achtergronbd

Max-detail bril

De max-detail bril zorgt voor een loepeffect op korte afstand.