AANBOD

BRILLENGLAZEN - SPECIALE BRILLEN - MONTUREN - ZONNEBRILLEN - MERKEN

V I V A N T I A

Brillenglazen

Er bestaan zo veel verschillende soorten glazen - unifocale glazen, multifocale glazen, bureauglazen. Er zijn ook nog veel behandleingen mogelijk op de glazen - ontspiegeling, cleancoating, blauwfilter. Welke brilglazen zijn het beste voor jou?

Man met computerbril achter computer

V I V A N T I A

Speciale brillen

Naast het standaardgamma kan je bij Optiek Vivantia ook terecht voor speciale brillen. Die zijn er om je meer comfort of gemak te bieden of gewoon om het leven aangenamer te maken.

Vrouw met optische brilmontuur kijkend in camera

V I V A N T I A

(Optische)Monturen

Een bril dragen? Dat is helemaal ok!

Wij helpen je graag een bril kiezen die helemaal bij je past. Want een montuur bepaalt mee je uitstraling.

Ben je op zoek naar een leuke, mooie, stijlvolle bril? Bij ons vind je de laatste nieuwe trends mét montuuradvies! Vivantia biedt je een brede waaier aan merken en modellen.  Opvallend, discreet, kleurrijk en neutraal.

Lachende vrouw met gestreepte zonnehoed en zonnebril

V I V A N T I A

Zonnebrillen

Een #trendy zonnebril. Er niet alleen goed uitzien is belangrijk, je ook goed beschermen tegen de schadelijke UV-stralen is een must. 

In ons uitgebreide gamma aan merken van goede kwaliteit vind je zonnebrillen voor mannen, vrouwen en kinderen. Ontdek onze zonnebrillen online.

kind lezend op de grond voor sofa

V I V A N T I A

Kinderbrillen

Moet je zoon of dochter een bril dragen? Dat vraagt een slimme en deskundige aanpak. Een kinderbril moet tegen een stootje kunnen. Hij moet stevig of net heel flexibel zijn. En ook als er eens een ongelukje gebeurt, helpen we je snel weer op weg.

We informeren je over de terugbetaling die er is vanuit de verplichte ziekteverzekering en de aanvullende verzekering oogzorg. Onze gediplomeerde opticiens zijn allemaal erkend en geconventioneerd.

ONZE MERKEN BRILMONTUREN EN ZONNEBRILLEN

⎯⎯⎯⎯   V I V  A N T I A   ⎯⎯⎯⎯